Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uutta
 
 
Jes. 43:19 Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan.
 

 
 
 
24.10.2016 16:58
24.10.2016 - Jeesus on minun Herrani ja Jumalani!
 
"Minun Herrani ja minun Jumalani!" - näin huudahti Jeesuksen oma opetuslapsi, Tuomas, tämän katsottuaan naulan tekemiä reikiä kuolleista nousseen Jeesuksen käsissä ja tunnusteltuaan tämän keihään lävistämää kylkeä. Olen aina voinut yhtyä Tuomaksen huudahdukseen kokosydämisesti ja se saa minut liikuttumaan ilosta!
 
Minusta on esitetty väite, etten tunnusta Jeesuksen jumaluutta. Väitteen esittäjä ei ole tullut julki, vaan puhunut selkäni takana. Toivon että otat minuun henkilökohtaisesti yhteyttä joko kasvotusten tai sähköpostiin, jotta voisin keskustella asian kanssasi selväksi. Kiitos.
 
Uskon siihen mitä Raamattu opettaa Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä. Hyvää opetusta aiheesta löytyy myös mm. tästä. Valitettavasti en ole itse aina onnistunut jakamaan yhtä taitavaa opetusta. Julkaisin sivustollani vuonna 2014 aiheesta erään artikkelin, jonka sisällöstä suurin osa ei ollut omasta kynästäni, vaan lähes suoraa lainausta parilta muulta nettisivulta. Jonkin ajan kuluttua huomasin artikkelin julkaisun olleen liian hätäinen ratkaisu, koska se oli vastoin Raamatun opetusta, joten poistin sen kokonaan. Tämän tapauksen vuoksi kirjoitin esittelysivulleni nämä sanat:
 
"Olen saanut oppia kantapään kautta, ettei mitään hyvää synny jos lakkaan anomasta inspiraatiota ja ymmärrystä Jumalalta, luottaen omiin kykyihini... Rukoilkaamme että kaikki mikä tällä sivustolla ei ole Jumalasta, tulee paljastetuksi, jotta se voidaan murtaa pois. Rukoilkaamme että tämä sivusto saa muuttua uudistuksen kautta, jotta sen sisältö olisi Jumalan tahdon mukaista, hyvää, otollista ja täydellistä ja jotta se kasvaisi yhä enemmän hyviä hengen hedelmiä. Aamen."
 
Lisäys 8.3.2017:
 
Asianomainen otti minuun yhteyttä ja pahoitteli aiheuttamaansa hämminkiä. Jatkamme elämää eteenpäin yksimielisinä ja toisiamme siunaten.

( Päivitetty: 13.08.2017 00:48 )<< TakaisinRSS

 

 
 
Esittely    -    Ota yhteyttä    -    Sivukartta    -    Tekijänoikeudet
 
 
 
 
©2019 Uutta | Raamattusivut - suntuubi.com