Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uutta
 
 
Jes. 43:19 Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan.
 

 
 
 
20.01.2017 00:59
20.1.2017 - Kadonneiden sähköpostien pato on murtunut
 
Olen jo useiden kuukausien ajan ihmetellyt, kun en ole pitkään aikaan saanut sähköpostia raamattusivujen kautta. Jossain vaiheessa viestien virta vain katkesi. Syy tälle selvisi viikko sitten. Jostain syystä sähköpostini oli alkanut suodattaa kaikki raamattusivujen kautta saamani viestit suoraan roskapostiin, josta ne puolestaan oli automaattisesti poistuneet aina 10 päivän jälkeen. Onnistuin kuitenkin kaivamaan viestit sivustoni hallintapaneelista. Ne ovat olleet siellä padottuna kaikki nämä kuukaudet, aivan kuin odottaen murtumista. Nyt viestejä luettuani olen saanut suurenmoista virvoitusta siitä, kuinka Jumala siunaa työtäni teidän antamanne kiitoksen ja rohkaisun kautta! En voi olla mainitsematta esimerkiksi tätä Villen todistusta:
 
"Kiitokset upeista sivuistasi. 'Tie pelastukseen'-paketti sekä evoluutio-artikkeli muuttivat elämäni lopullisesti. Olen muitakin sivustoja tutkinut jo muutamia vuosia, mutta nämä olivat muutoksentekijät."
 
Vau! Kaikki kiitos ja kunnia Jumalalle! Ikävä kyllä vastaukseni on antanut odottaa, mutta olen nyt viime päivien ajan vastaillut viesteihinne parhaani mukaan. Olkaa siunatut Herrassa Jeesuksessa!

( Päivitetty: 20.01.2017 01:03 )<< TakaisinRSS

 

 
 
Esittely    -    Ota yhteyttä    -    Sivukartta    -    Tekijänoikeudet
 
 
 
 
©2019 Uutta | Raamattusivut - suntuubi.com