Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Esittely
 
 
Kuka näitä sivuja kirjoittaa?
 
Olen nuori suomalainen mies, aviomies, työläinen sekä kristillisen perheen lapsi. Olen uudestisyntynyt, kastettu ja saanut Pyhän Hengen lahjan. Jeesus on minun Herrani. Tahdon rakastaa Jumalaa kaikesta sydämestäni, kaikesta sielustani, kaikesta voimastani ja kaikesta mielestäni, sekä lähimmäisiäni niinkuin itseäni. Jumala on kutsunut ja asettanut minut käyttämään antamaansa opettamisen armolahjaa julkisessa seurakunnan opettajan palvelusvirassa. Tämä tehtäväni on tunnustettu yleisesti uskovien keskuudessa ja minut on siunattu siihen kolmen vanhimman ja paikalla olleen seurakunnan kautta.
 
Olin eksynyt lammas
 
Kävin lapsuuteni aikana säännöllisesti monien eri kristillisten uskonsuuntien kokouksissa, konferensseissa ja kesäleireillä. Niistä saamieni positiivisten kokemusten kautta aloin pitää itseäni uskovana ja sellaisena minua myös kohdeltiin. En kuitenkaan ollut koskaan tehnyt aitoa parannusta synneistäni, sillä en hylännyt syntejäni, vaan jatkoin niissä elämistä päivittäin. Pyysin joka ilta Jumalalta syntejäni anteeksi, mutta katumukseni oli hyvin pinnallista, sillä samalla tiesin, että tulen kuitenkin jatkamaan synnin tekemistä taas huomenna. Olin oppinut ajattelemaan että tätä on uskossa oleminen ja että tämä on normaalia uskovan elämää. En ollut käynyt myöskään kasteella, en ollut koskaan täyttynyt Pyhällä Hengellä, eivätkä minussa toimineet minkäänlaiset armolahjat. Olin hukassa niin kuin vertauskuvan eksynyt lammas.
 
Aikuisikään vartuttuani olin tullut täyteen ylpeyttä, kateutta, ahneutta, vihaa, valhetta ja ajoittain myös itsetuhoa. Heittäydyin usein ilman syytä hyvin vaikeaksi ja julmaksi perhettäni ja lähimmäisiäni kohtaan.​ Aloin tuntea luissani ja ytimissäni saakka kuinka viimeinenkin Jumalan kipinä sisimmässäni sammui. Hänen äänensä vaimeni sisimmästäni, eikä Hän enää kutsunut minua luokseen. Se oli minulle helpotus, sillä en enää välittänyt Hänestä.​
 
Saatana katsoi minua silmiin - ja minä häntä
 
Eräänä yönä näin äärimmäisen todentuntuisen ja vaikuttavan painajaisen. Siinä katsoin itseäni peiliin ja näin miten ihoni oli muuttunut ravunpunaiseksi ja silmäni olivat kauttaaltaan elottoman mustat. Painostava tunne lamaannutti minut ja tunsin kuinka paikalle saapui joku, joka vihasi ja halveksi minua syvästi. Silloin ymmärsin että itse saatana katsoi minuun omien silmieni kautta. Hän oli minussa, enkä enää hallinnut itseäni. Hengitykseni salpaantui ja ajatusvirtaani alkoi tulvia puhetta, joka oli kuin omaani:
"Tästä ei ole enää paluuta. Tulen menettämään lopullisesti mahdollisuuteni pelastua. Se on kohtaloni, jota en voi enää estää. Saatana on minun herrani ja hän saa minusta nyt lopullisen voiton. Tästä lähtien voin tehdä mitä ikinä tahdon, sillä millään ei ole enää mitään väliä."
 
Totuus teki minut vapaaksi
 
Painajaisen myötä aloin tuntea sisimmässäni voimistuvaa hengellistä tyhjyyttä. Yritin täyttää tyhjyyden urheilulla, musiikilla ja viihteellä. Mitä ikinä teinkin, tein sitä intensiivisesti lähes koko hereilläoloajan saadakseni ajatukseni pois hengellisestä tyhjiöstä. Kun mikään ei riittänyt, aloin rukoilla. Kun rukous ja hengelliset ajatukset saivat sijaa elämässäni, sisimmässäni syttyi jälleen se tuttu kipinä jonka luulin jo menettäneeni. Aloin kiihtyvin askelin lähestyä Jumalaa ja Hän minua. Aloin tutkia Raamattua, mutta pian huomasin, että Raamattu olikin alkanut tutkia minua. Ensimmäistä kertaa elämässäni aloin saada uudenlaista ihmeellistä ymmärrystä Raamatun sanaa kohtaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni tein aitoa ja syvää parannusta katuen kaikkia syntejäni ja tunnustaen ne Jumalalle. Olin voimakkaassa Pyhän Hengen opetuksessa ja rukoilin yksinkertaisen rukouksen:
 
"Anna minun tietää totuus!"
 
Pian rukoukseni jälkeen koin jotain mitä en ollut osannut pyytää enkä odottaa. Jumala alkoi kaataa päälleni rakkauttaan viikosta toiseen yhä lisääntyvällä määrällä ja se valui minusta ylitse kaikkialle ympärilleni. Sen vaikutuksesta aloin tiedostaa että suhteeni syntiin oli saanut aivan uudenlaisen perspektiivin. Jeesus ei ainoastaan sovittanut entisiä syntejäni, vaan Hän antoi minulle voiman voittaa tulevat kiusaukset ja koetukset. Kaikki kahleeni katkesivat niihin synteihin, jotka olivat orjuuttaneet minua vuosien ajan, eikä minun ole tarvinnut enää kertaakaan alistua niille uudelleen. En tiennyt että voisin koskaan tulla niin vapaaksi kuin olin tullut.
Joh 8:34 Jeesus vastasi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja.
35 Mutta orja ei pysy talossa iäti; Poika pysyy iäti.
36 Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi.
 
Gal. 5:1 Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina, älkääkä antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen.
 
Gal. 5:13 Te olette näet kutsutut vapauteen, veljet; älkää vain salliko vapauden olla yllykkeeksi lihalle, vaan palvelkaa toisianne rakkaudessa.
 
Vapautuminen uskonnollisuudesta
 
Vuosien aikana minulle oli karttunut monenlaista tietoa erilaisista uskonnollisista perinteistä ja opeista, mutta todellinen kuuliaisuus Jumalaa kohtaan minulta oli aina puuttunut. Kukaan ei ollut koskaan nuhdellut minua synneistä joita tein, eikä osoittanut tietä niiden hylkäämiseen ja niistä vapautumiseen, vaan päin vastoin niille osoitettiin jopa hyväksyntää. Kun lopulta kerroin joillekin tuttavilleni vapaudesta, jonka Jeesus oli minulle antanut, he torjuivat todistukseni ja kertoivat minun tulevan vielä huomaamaan että olen väärässä.
 
Jumala näytti minulle kauhukseni, että valtava osa itseään uskoviksi kutsuvista ihmisistä on samankaltaisessa eksymyksen ja paatumuksen tilassa, jossa itsekin olin aikaisemmin ollut. En ollut koskaan ennen tuntenut itseäni ihmisten keskellä niin yksinäiseksi. Samaistuin voimakkaasti profeetta Eliaan sanoihin: "Minä olen kiivailemalla kiivaillut Herran, Jumalan Sebaotin, puolesta. Sillä israelilaiset ovat hyljänneet sinun liittosi, hajottaneet sinun alttarisi... Minä yksin olen jäänyt jäljelle" (1. Kun. 19:10). Mutta samoin kuin Elialle, Jumala näytti myös minulle säästämänsä jäännöksen, joiden elämässä vaikuttaa Hänen todellinen armonsa, rakkautensa ja voimansa.
 
Jumala nosti minut synnin rapakosta, pesi minut Jeesuksen verellä puhtaaksi ja asetti minut eteensä osaksi pyhää seurakuntaruumista. Minut kastettiin Herrani Jeesuksen kuolemaan ja nousin Hänen kanssaan ylös uuteen elämään. Aloin kokea Jumalan kanssa asioita joita en ollut koskaan osannut kuvitellakaan kokevani. Ensimmäistä kertaa elämässäni sain täyttyä Pyhällä Hengellä käsien päällepanemisen kautta, puhuin kielillä, aloin opettaa Raamattua seurakuntayhteydessä, kuljin kaduilla julistamassa evankeliumia, olin mukana ajamassa ihmisestä ulos riivaajaa, kastoin toisen ihmisen, rukoilin kymmenien tuntemattomien ihmisten puolesta ja näin omin silmin kun he saivat kokea välittömän paranemisen kivuistaan ja sairauksistaan. Kaikki tämä tapahtui parin vuoden sisällä kasteeni jälkeen.
 
Vaimo
 
Jumala johdatti eteeni kauneimman ja ihanimman naisen koko maailmassa. Mitään tällaista en olisi taustani perusteella ansainnut saada, mutta Jumala riemuitsi taivaassa saadessaan antaa tämän lahjan minulle kaiken muun lisäksi. Meidät vihittiin avioliittoon ja elämme onnellisina yhdessä tänäkin päivänä. Jaamme yhteisen uskomme ja kasvamme yhdessä eteenpäin samalla pelastuksen tiellä.
 
 
Palvelustehtävä
 
Hyvin pian sen jälkeen kun sain kokea ihmeellisen vapautumisen synneistäni, aloin tuntea suurta huolta siitä laajasta ihmisjoukosta, jotka elävät samankaltaisessa paatumuksen tilassa, missä itsekin olin aikaisemmin elänyt. Rakkauteni heitä kohtaan inspiroi minut virittämään palavaksi opettamisen armolahjan, jonka Jumala oli minulle antanut palvelustehtävääni varten. Yksi sen näkyvimmistä hedelmistä on tämä sivusto, jonka kirkkain päämäärä on julistaa todellista parannusta synneistä ja oikaista taipuneita terveeseen hengelliseen elämään.
 
Pitääkseen minut nöyränä ja uskollisena antamaansa palvelustehtävää varten, Jumala ei ole säästänyt minua koetuksilta eikä vastustukselta, vaan Hän edelleen sallii minun kokea elämässäni henkistä kuritusta ja ruoskimista. Olen saanut oppia kantapään kautta, ettei mitään hyvää synny jos lakkaan anomasta inspiraatiota ja ymmärrystä Jumalalta, luottaen omiin kykyihini. Tahdon elää jokaisen päiväni Herralleni Jeesukselle ja turvautua yksin Hänen armoonsa, voimaansa ja viisauteensa.
 
Rukoilkaamme ettei minun koskaan tarvitsisi poiketa tältä suoralta tieltä, jonka Jumala on minulle tätä palvelustehtävää varten asettanut. Rukoilkaamme että kaikki mikä tällä sivustolla ei ole Jumalasta, tulee paljastetuksi, jotta se voidaan murtaa pois. Rukoilkaamme että tämä sivusto saa muuttua uudistuksen kautta, jotta sen sisältö olisi Jumalan tahdon mukaista, hyvää, otollista ja täydellistä ja jotta se kasvaisi yhä enemmän hyviä hengen hedelmiä. Aamen.
 

 

 
 
Esittely    -    Ota yhteyttä    -    Sivukartta    -    Tekijänoikeudet
 
 
 
 
©2019 Esittely | Raamattusivut - suntuubi.com