Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hae Raamatusta
 
 
Tälle sivulle olen koonnut joitakin hyviä raamattuhakukoneita. Niissä on tarjolla lukuisia erilaisia raamatunkäännöksiä monille eri kielille. Raamatusta voi hakea jakeita sanahaulla ja vertailla niitä eri käännösten välillä.
 
Matt. 7:8 Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan.
 

 
 
Linkki ohjautuu uskonkirjat.net -sivustolle, jossa on suomenkielinen hakukone. Hausta löytyy esimerkiksi suomenkielinen Raamattu 1933/38 ja Biblia 1776, yleisimmät pohjoismaiset ja englanninkieliset käännökset, Lutherin käännös 1545 sekä muutama alkuteksti ja antiikin ajan käännös. Hakukoneella voi vertailla kolmea tekstiä rinnakkain.
 
 
Linkki ohjautuu koivuniemi.com -sivustolle, jossa on suomenkielinen hakukone. Hakuja voi tehdä ainoastaan suomenkielisestä Raamatusta 1933/38, mutta hakutuloksia voi vertailla Biblia 1776, Ruotsi 1917, King James Bible -käännöksiin.
 
 
Linkki ohjautuu biblegateway.com -sivustolle, jossa on englanninkielinen erittäin monipuolinen hakukone. Hausta löytyy yli 100 eri käännöstä kymmenille eri kielille. Hakukoneella voi vertailla viittä tekstiä rinnakkain.
 

 

 
 
Esittely    -    Ota yhteyttä    -    Sivukartta    -    Tekijänoikeudet
 
 
 
 
©2019 Hae Raamatusta | Raamattusivut - suntuubi.com